SydVest-Bus – Sønderjyllands alsidige busselskab !

01. August 2000SydVest-Bus Tønder-Løgumkloster er siden den 1. august 2000 resultatet af to ‘gamle’ sønderjydske busvognmænds sammenlægning. Jens Peter Jensen, busvognmand i Løgumkloster i næsten 40 år, overdrager i forbindelse med generationsskifte sin forretning til sønnen Henrik Jensen. Sørens Busser Møgeltønder, v/ busvognmand Søren Linnet, sælger samtidig sin forretning til Henrik Jensen, og fortsætter som chauffør i det nye selskab. Det er således to gamle selskaber, der bliver til et nyt. Navnet SydVest-Bus fortæller kort og godt hvor vi bor og først og fremmest har vort virke, samt hvad vi laver. Vi har valgt bramgæs som vort logo, idet det er en flot fugl, som i stort antal besøger vor egn på sin lange rejse til og fra sit yngleområde. Vores busser er malet i en flot kongeblå farve, som symbol på både vadehavet og den himmel, der er så højt op til herude vestpå.

 

Medarbejdere :

Indehaver Henrik C. Jensen

Henrik C. Jensen

Som ansvarlig indehaver af firmaet varetager Henrik det meste af administrationen,  herunder tilbudsgivning og bogholderi. Henrik kører samtidig turistbus i hele Europa og Danmark, også ofte og gerne grupper rundt i Tøndermarsken.


Kontor og chauffør Kirsten Jensen

Kirsten Schulz

Kirsten er den I mest møder på telefonen. Selv om Kirsten tager sig af telefon, turplanlægning og lønadministration, findes hun også tit bag rattet i såvel skolebusser som turistbusser.