1961 – 2020

1961                           Starten
Laure og Jens Petersen Jensen
starter deres ‘Lillebilforretning’
i Løgumkloster efter overtagelse
af Peter Lauritsens vognmandsforretning. De starter ud med minibus/taxi og 2 udlejningsbiler

 

 

 

1962
Der kom hurtigt ekstra vogne til…

 

 

 

 

 

1966

 

 

 

 

 

1968

De første busser har fundet plads i flåden

 

 

 

1976

Nu på ny adresse i Løgumklosters nye industrikvarter

 

 

1979
Der bygges garage på den nye adresse

 

1984

Et sjældent foto fra perioden mellem 3 forskellige design på vognene; det gamle beige/grønne, det aktuelle violet/olivengrønne og det nye hvid med brun/orange/gule stiber

 

1989

Alle vogne nu i nyt design

 

 

 

 

 

01. August 2000

2000

1. august 2000 overtager Henrik og Kirsten Jensen rattet efter Laure og Jens Peter Jensen, Samtidig overtages ‘Sørens Busser’ Møgeltønder, v/ busvognmand Søren Linnet, . Det er således to gamle selskaber, der bliver til et nyt. Navnet SydVest-Bus fortæller kort og godt hvor vi bor og først og fremmest har vort virke, samt hvad vi laver. Vi har valgt bramgæs som vort logo, idet det er en flot fugl, som i stort antal besøger vor egn på sin lange rejse til og fra sit yngleområde. Vores busser er malet i en flot kongeblå farve, som symbol på både vadehavet og den himmel, der er så højt op til herude vestpå.

 

Medarbejdere :

Indehaver Henrik C. Jensen

Henrik C. Jensen

Som ansvarlig indehaver af firmaet varetager Henrik det meste af administrationen,  herunder tilbudsgivning og bogholderi. Henrik kører samtidig turistbus i hele Europa og Danmark, også ofte og gerne grupper rundt i Tøndermarsken.


Kontor og chauffør Kirsten Jensen

Kirsten Schulz

Kirsten er den I mest møder på telefonen. Selv om Kirsten tager sig af telefon, turplanlægning og lønadministration, findes hun også tit bag rattet i såvel skolebusser som turistbusser.